About Roxanne’s

DANCE STUDIO

THE STORY 

HERE’S MY STORY

 

R

oxanne’s Dance Studio drivs av en konstnärlig ledare klassiskt utbildad professionell Ballerina i Sverige och Frankike.

 

Roxanne började sin passionerade dansresa som 3 åring tillsammans med en rysk prima ballerina assoluta, först genom privatlektioner i klassisk balett som sedan ledde till rytmisk gymnastik. När hon var 13 år fortsatte hon sin avancerade träning i klassisk balett och latinamerikanska dansstilar i Sverige, sedan i Paris och Nancy med äran att dansa med många olika dansmasters och världskända koreografer som hennes mentorer.

Roxanne har dansat på många kända scener bl a både i L’Opéra Garnier i Paris och Opéra National de Lorraine i Nancy i Frankrike. Genom åren har hon vunnit i många internationella och prerstigefulla danstävlingar i olika delar av världen. Med över tjugo år erfarenhet i masterträning har hon även avancerad utbildning i klassisk persisk dans och den heliga dansen av silkvägen.

Roxanne har alltid drömt om att ha en dansskola i världsklass som skapar de bästa förutsättningarna för att dela med sig av sina bästa danserfarenheter till alla dansintresserade i alla åldrar och alla nivåer, där de kan ta del av rutiner, hemligheter och övningar som kan finslipa en dansares dansteknik, kroppsmedvetenhet, elegans, musikalitet, stil, sensualitet, spritualitet, vighet, scennärvaro och viktigast av allt dansglädje till en roligare och sundare livsstil. Roxanne talar flytande svenska, franska, persiska och engelska.

lady roxanne

Letar du efter en dansakademi för att fylla dig med massa positiv energi och lära dig dansa med spännande, energiska och passionerade danspedagoger som kan helheten och har kärlek och glädjen som mission för att ge dig det bästa kvalitet i alla aspekter är du på helt rätt plats. Våra underbara danslärare har hjärtat på rätt ställe och har glädjen, kvalitet och respekt som fokus.

Hjärtligt välkommen till en rolig och inspirerande dansstudio där du lär dig hur du kan transformera dig till en energisk vacker dansare, träna teknik, komma i form och stärka ditt immunförsvar med massa härliga rörelser och fantastiska känslor.